Bloempotten

Bloempotten en vazen met gezichtjes | Sass and Belle
plantenhanger met slaapogen of wimpers van Sass and Belle

Bloempotten trend

De natuur in huis halen. Dè trend van nu.

Planten en bloemen in je kamer maken vrolijk en fleuren je huis op. Veel planten hebben ook luchtzuiverende eigenschappen.

Kies voor verschillende planten in hoogte, kleur en bladvorm. Of juist niet als je van meer voor eenheid dan van diversiteit houdt. Met een grote plant, bijvoorbeeld een Monstera maak je een statement in je kamer.

Planten verzorgen hoeft echt niet tijdrovend te zijn. Ik verzorg mijn planten altijd op zondag, En kijk ze regelmatig na als het warm weer is. Dan hebben ze soms wat extra water nodig.
Het is zo ontspannend om met planten bezig te zijn. Even wat anders, geen schermpjes om naar te kijken, even niks. Heerlijk!

Thuis heb ik gekozen voor bloempotten in zwart wit, maar wel in verschillende vormen en maten. Stiekem heb ik een voorkeur voor bloempotten op pootjes, Die hebben wat luchtigs en grappigs vind ik.

Vinden jullie stekken ook zo leuk? Ik heb allerlei glazen vaasjes bij elkaar gezet. De ontwikkeling van wortels vind ik zo mooi om te zien. Ik stek plantjes om aan jullie te geven als je een bloempotje koopt. Ik heb niet altijd voor iedereen een stekje, maar ik doe mijn best!

In de webshop vind je allerlei bloempotten. Met en zonder gezichtjes, zwart wit of juist met kleur, hangpotten en potten op pootjes. Voor welke ga jij?

Allez, groetjes Renée

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *