Toen ik onderwijzeres en invalkracht was vonden de kinderen het wel eens raar en moesten lachen (ik ook) als ik me voorstelde als “Juffrouw de Beer”. Het was toen nog niet zo gebruikelijk om de juffrouw bij de voornaam te noemen. Ik was altijd trots op mijn naam vandaar dat ik mijn webshop Mevrouw de Beer genoemd heb.

Toen ik zelf kinderen kreeg, drie fantastische kinderen (de mooiste, de beste, de liefste, je kent dat wel :)), viel het me op dat ik ineens “mevrouw” genoemd werd. Dat was wel even slikken, want ik voelde me nog geen mevrouw.
Inmiddels ben ik de trotse oma van twee heerlijke kleinkinderen. Super genieten!

Ik denk wel dat ik een mevrouw geworden ben nu 🙂 En wat is leuker om je eigen winkel te noemen naar wat je bent en daar ook nog eens trots op bent: Mevrouw de Beer.

Het logo heb ik zelf ontworpen. Een bril heb ik meestal op, tenminste als ik hem kan vinden. 🙂

Groetjes Mevrouw de Beer