Deze Privacy Policy geldt voor iedereen die de website www.mevrouwdebeer.nl bezoekt.

1. Beheer

De website www.mevrouwdebeer.nl  staat onder beheer van Mevrouw de Beer De contactgegevens en webshopgegevens zijn hier te vinden.

2. Gebruik van verzamelde gegevens

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Bij een bestelling worden alleen de door de koper verstrekte gegevens bewaard om deze te verwerken. Deze gegevens blijven in een beveiligde (SSL) database staan.

Mevrouw de Beer kan de gegevens die door de klant verstrekt worden voor de volgende doeleinden gebruiken:
-Het verwerken van de bestelling.
-Het sturen van één of meerdere e-mails die betrekking hebben op de bestelling, zoals, maar niet beperkt tot, een e-mail waarin inloggegevens vermeld staan.

Gegevens, anders dan de verstrekte gegevens bij de bestelling, die door de jou aan Mevrouw de Beer zijn verstrekt, zullen nooit aan derden worden doorgegeven en worden alleen intern gebruikt.
Uitzondering: wanneer er een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken.

3. Gebruik van gegevens door derden

   3.1. Cookies

  • Mevrouw de Beer maakt gebruik van functionele cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website en een bestelling te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kan Mevrouw de Beer de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van  dienst zijn, voor bijvoorbeeld de inhoud van het winkelwagentje. Je hoeft dan ook niet telkens opnieuw dezelfde informatie in te vullen.
  • Mevrouw de Beer maakt gebruik van analytics cookies waarmee niet het surfgedrag van individuen maar van grote aantallen bezoekers, geanonimiseerd, worden verwerkt tot grafieken die ons helpen om de website te verbeteren en te optimaliseren.

Je kunt zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden. Je kunt zijn browser zo instellen dat die het gebruik van functionele cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites functionele cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Deze mogelijkheid wordt door de meestgebruikte moderne browsers geboden.
Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.

   3.2 Sisow
De betaaldienst Sisow verkrijgt door een betaling de volgende gegevens: bankrekeningnummer of creditcardnummer, je ipadres, internetbrowser, je naw gegevens, persoonsgegevens die je zelf aan hen verstrekt in correspondentie of telefonisch.

   3.3 PostNL
Je e-mailadres en naw gegevens worden alleen aan PostNL doorgegeven voor het sturen van een e-mailbericht wanneer het bestelde pakket bezorgd gaat worden (indien van toepassing) en het adres van de bezorging.

   3.4 Administratie
De administratie van Mevrouw de Beer wordt door een externe partij, Moneybird, geregeld. Daar gaan de facturen van de bestellingen naar toe.
Alle gegevens van jouw bestelling (naw gegevens en de producten) worden daar verwerkt. Zij werken ook met derden om een complete administratie te leveren. Mevrouw de Beer heeft een verwerkingsovereenkomst met Moneybird afgesloten.

3.5 Hosting
De website van mevrouwdebeer.nl wordt gehost bij een externe partij, Sohosted. Daar worden alle gegevens op een veilige manier (SSL) afgeschermd in een database bewaard.
De voorwaarden waarop dit gebeurt staan hier: https://www.sohosted.com/over/voorwaarden/

4. Toegang en aanpassing tot je gegevens:

Als klant heb je altijd de mogelijkheid om de aan ons verstrekte gegevens in te zien, te wijzigen, rectificeren of wissen. Op de accountpagina (als je deze hebt aangemaakt) kun je dit zelf doen. Ook kun je Mevrouw de Beer vragen om dit te doen,
De contactgegevens van Mevrouw de Beer staan hier vermeld op de website of onderaan deze pagina.

5. Vragen

Bezoekers kunnen met hun vragen over deze privacy policy terecht bij Mevrouw de Beer. De contactgegevens staan hier vermeld op de website.

6. Disclaimer

Mevrouw de Beer is gerechtigd de inhoud van de privacy policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende en geldt voor iedereen die een bestelling plaatst bij Mevrouw de Beer.

10. Autoriteit Persoonsgegevens

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

11. Persoonsgegevens Mevrouw de Beer

Naam: R. de Beer
Vestigingsadres: van Heemstralaan 45, 6814 KC Arnhem (geen bezoekadres)
Telefoonnummer: 026-4434254 (ma t/m vrij tussen 09:00u en 16:00u)
E-mailadres: info@mevrouwdebeer.nl